Home
Lapland, tekst

Lapland, tekst

Vakantie in Lapland

Grote dennenbomen bedekt onder een laag sneeuw, frisse lucht en een blos op je wangen. Je glijdt door de knisperende, verse sneeuw in een slee getrokken door rendieren. Lekker dik ingepakt zie je het prachtige winterlandschap van Lapland. Als je geluk hebt, zie je het noorderlicht!

Rendierslee

De hoofdstad van Lapland ligt vlakbij de poolcirkel. We gaan er naartoe met de rendierslee. Die slee brengt ons ook naar het nationale park waar we overnachten in een sfeervolle hut midden in het bos.

Husky’s

Een andere sledetocht maken we met de vrolijke en intelligente husky’s. De weg gaat gedeeltelijk over een groot meer dat in de winter helemaal bevroren is. Midden in de sneeuw maken we een kampvuur en daarop wordt de lunch gekookt. Er reizen extra gidsen mee op sneeuwscooters om de honden op de juiste weg te houden.

Voorwaarden

De reissom is inclusief vliegreis, 7 overnachtingen in hotel of blokhut, alle maaltijden, excursies en Nederlandstalige reisleiding. De kosten van een reis- en annuleringsverzekering zijn niet inbegrepen in dit bedrag.